SAP Slovenija je več kot uspešno pripravil 3 panožne izobraževalne dni

SAP je skupnosti majhnih in srednje velikih podjetij v Sloveniji, predstavil panožno prilagojene informacijske rešitve

LjubljanaLetošnjo jesen je največji slovenski ponudnik poslovnih informacijskih rešitev SAP Slovenija pripravil tri panožne izobraževalni dni, namenjene predstavitvi panožno prilagojenih rešitev. Svoje izkušnje so z udeleženci delili tudi predstavniki podjetij, ki SAP-jeve rešitve že s pridom uporabljajo, velik poudarek je bil predvsem na poslovni vrednosti aplikacij.

Prvič so se v hotelu Mons zbrali predstavniki prehrambenih podjetij 27. oktobra in preživeli dan v družbi predstavnikov podjetja DrogaKolinska d.d. Predstavili so pomembne aspekte in pasti uvajanja ter ustvarili prijetno klimo za odprto debato. Svoje rešitve so predstavili tudi SAP-jevi partnerji, Actual I.T., S&T Hermes Plus, Sapphir in IDS Scheer.

7. novembra 2006 je SAP gostil predstavnike gradbenih in inženirskih podjetij. Program je bil zastavljen celostno in je pokrival prikaz rešitev za vse pomembnejše faze poslovanja v gradbeništvu, s posebnim poudarkom na organizaciji in izvedbi projektov. Delovanje rešitev in izkušnje ob uvajanju je predstavil g. Denis Stepančič, vodja informatike v podjetju Trimo d.d. in doživel izredno pozitiven odziv publike.

Zaključek panožnih informativnih dni je bila delavnica na temo rešitev za trgovinska in veleprodajna podjetja, 14. novembra. Nikolaos Michopoulos-Stoumpos, SAP, je predstavil rešitev SAP for Retail, partnerji itelligence, Actual in Sapphir pa so predstavili svoje, na SAP-jevi platformi temelječe rešitve in izkušnje ob uvajanju v majhna in srednje velika podjetja.

Namen letošjih SAP-jevih izobraževalnih dni, ki se jih je skupaj udeležilo več kot 40 podjetij iz treh branž, je bil približati rešitve vodstvenemu kadru majhnih in srednje velikih podjetij različnih branž na čimbolj osebni ravni v manjšem krogu poslušalcev. Glede na odziv udeleženih bo podjetje SAP Slovenija z manjšimi, bolj osebnimi predstavitvami panožnih rešitev nadaljevalo tudi v prihodnjem letu, vse informacije o programu in terminih pa bodo redno ažurirane na spletni strani www.sapdogodki.si..