SAP na Bledu podpisal novi partnerski pogodbi

BledV sklopu letošnjega SAP FORUMA, enega največjih poslovno izobraževalnih dogodkov v Sloveniji, je podjetje SAP Slovenija na včerajšnji novinarski konferenci podpisalo novi partnerski pogodbi. Prvo z že obstoječim partnerjem IDS Scheer, drugo pa z novim partnerjem, podjetjem Trendnet iz Velenja. Pogodbi, ki so jih podpisali za poseben partnerski program SAP PartnerEdge, sta del strateškega SAP-jevega širjenja rešitev, storitev in znanja preko lastne partnerske mreže.

IDS Scheer d.o.o., sicer že obstoječi partner SAP Slovenije, je s podpisom pogodbe posebnega programa SAP PartnerEdge nadgradil že obstoječi partnerski program SAP Service Partner in s tem obogatil svoje SAP kompetence. Trendnet d.o.o. iz Velenja je postal novi SAP-jev partner in se je s podpisom posebnega partnerskega programa SAP PartnerEdge pridružil vedno večji SAP-jevi partnerski mreži. Obe podjetji imata ogromno poslovnih izkušenj v slovenskem IT okolju, poznata slovenske tržne razmere in bosta učinkovito odgovarjala na vse večje zahteve podjetij vseh velikosti po učinkovitih informacijskih sistemih in platformah.

»SAP je poslovni partner, ki razume, da je danes zmožnost hitrega prilagajanja poslovnim spremembam eden od najpomembnejših izzivov, zato se zavedamo, da je vloga naših partnerjev vitalnega pomena, ne le za uspeh naših strank, pač pa tudi za naš uspeh.,« je dejal Safa Haktanir, direktor SAP Slovenija. »Podpisa dveh novih partnerskih pogodb s podjetjema IDS Scheer in Trendnet je nedvomno strateška poteza, s katero želimo naše rešitve in storitve še učinkoviteje razširiti, obenem pa s tem bogatimo tudi našo partnersko mrežo, ki jo sestavljajo najprodornejša IT podjetja,« je še dodal Haktanir.

Obvladovanje hitrih poslovnih sprememb je sicer moto letošnjega SAP FORUMA, ki poteka v sklopu svetovne SAP-jeve karavane »SAP World Tour ’07« in kjer se v dveh dneh odvija več kot 30 različnih predavanj. Danes bo v sklopu SUSAP (Slovenskih uporabnikov SAP rešitev) potekala tudi okrogla miza z naslovom »Znamo dovolj izkoristiti SAP-jeve rešitve?«.

Letošnje generalno sponzorstvo SAP-jeve konference je prevzelo podjetje Avtenta.si, d.o.o., med ostalimi sponzorji pa so še podjetje Actual, IBM, IDS Scheer, Itelligence, RRC Računalniške storitve, d.d. ter S&T, Sapphire, Sidev, Src.si in Strategic Enterprise.