Spremembe v poslovni ureditvi: SAP ustanovil skupino SAP Adriatic

LjubljanaDružba SAP je v regiji Srednje in Vzhodne Evrope (CEE) ustanovila novo poslovno skupino, poimenovano SAP Adriatic. Vanjo sodijo SAP Slovenija, SAP Hrvatska ter SAP West Balkans, ki delujejo na področju držav, nastalih na področju nekdanje SFRJ. Skupino SAP Adriatic bo vodil direktor SAP Slovenija Simon Kaluža, ki novo oblikovani skupini napoveduje svetlo prihodnost.

„Prepričan sem, da nova regijska ureditev poslovanja, katere posledica je ustanovitev skupine SAP Adriatic, prinaša SAP podružnicam SAP Slovenija, SAP Hrvatska ter SAP West Balkans številne prednosti. Poleg očitnih jezikovnih in kulturnih podobnosti bodo omenjene države lahko odslej enotneje nastopale znotraj organizacijske enote SAP CEE, hkrati pa lažje delile specializirane vire in znanja, ki bi si jih kot manjše države veliko težje privoščile,“ je povedal izvršni direktor SAP CEE Manfred Joseph.

Izvršni direktorji SAP podružnic SAP Slovenija, SAP Hrvatska ter SAP West Balkans, ki se združujejo v skupino SAP Adriatic, ostajajo na svojih položajih, vodenje skupine SAP Adriatic pa prevzema direktor SAP Slovenija Simon Kaluža.

„V čast mi je, da bom lahko vodil skupino SAP Adriatic, ki predstavlja približno 15 odstotkov prometa družbe v regiji SAP CEE. Verjamem, da bo odlično sodelovanje podružnic, združenih v skupino SAP Adriatic, v prihodnje dokazalo, da ima naša regija ogromen potencial, ki ga bomo uresničiti tudi s pomočjo sinergij. SAP Adriatic bo tako regijsko močnejši in bolj prepoznaven, našim strankam bomo lahko ponudili naprednejše rešitve in storitve ter jim s specializiranimi znanji strokovnjakov SAP pomagali dvigniti poslovanje na višji nivo. Podjetja v regiji od SAP pričakujejo vrhunsko poslovno programsko opremo in storitve, ki bodo kos dinamičnim poslovnim razmeram ter jim bodo omogočale rast poslovanja. Prav to jim bomo tudi ponudili,“ je povedal izvršni direktor SAP Slovenija Simon Kaluža.

www.sap.com

Dodatne informacije za medije:

Urša Mihajlovič

SAP d.o.o.

telefon: 01 5881 249

O SAP AG

Podjetje SAP AG, je vodilni svetovni ponudnik poslovne programske opreme(*), saj ponuja aplikacije in storitve, ki omogočajo podjetjem vseh velikosti v več kot 25 panogah kar najboljšo podporo poslovanju. Podjetje z več kot 105.000 strankami v več kot 120 državah je uvrščeno na več svetovnih borz, med drugim tudi Frankfurtsko borzo in NYSE pod geslom „SAP“. (Za več informacij obiščite www.sap.com)

(*) SAP je poslovno programsko opremo definiral kot povezavo med aplikacijo za upravljanje virov podjetja in povezanimi aplikacijami.

Vse izjave v tem dokumentu, ki niso zgodovinska dejstva, so napovedi, kot je definirano v zakonu U.S. Private Securities Litigation Reform Act iz leta 1995. Besede, kot so „predvidevati“, „verjeti“, „oceniti“, „pričakovati“, „napovedati“, „predvideti“, „nameravati“, „mogoče“, „planirati“, „načrtovati“, „napovedati“, „naj bi“, „bo“ ter podobni izrazi, ki so v povezavi z SAP-jem, definirajo takšne napovedi. SAP ne prevzema nobene odgovornosti za javno posodabljanje ali revizijo perspektivnih izjav. Vse perspektivne izjave so predmet različnih tveganj in negotovosti, ki bi lahko povzročile, da bi se dejanski rezultati razlikovali od pričakovanj. Faktorji, ki bi lahko vplivali na SAP-jeve prihodnje finančne rezultate, so bolj podrobno predstavljeni v SAP-jevih dopisih pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje (U.S. Securities and Exchange Commission – SEC), vključno z SAP-jevim zadnjim letnim poročilom na obrazcu 20-F. Bralce pozivamo, naj se ne zanašajo preveč na te napovedi, ki veljajo samo na datum njihove izdaj.

Copyright 2010 SAP AG. Vse pravice pridržane.

Noben del te publikacije se ne sme reproducirati ali prenašati v kakršnikoli obliki za katerikoli namen brez posebnega dovoljenja SAP AG in SAP d.o.o.. Informacije, ki se nahajajo tukaj, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Nekateri programski produkti, ki jih trži SAP AG in njegovi distributerji, vsebujejo zakonsko zaščitene komponente drugih proizvajalcev programske opreme. SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge in ostali SAP produkti ter storitve, ki so omenjeni v tem dokumentu, so zaščitni ali registrirani zaščitni znaki SAP AG v Nemčiji in v številnih drugih državah po vsem svetu. Vsi ostala imena produktov ali storitev so zaščitni znaki njihovih lastnih podjetij. Podatki, ki jih vsebuje ta dokument, služijo le v informativne namene. Nacionalne specifikacije produktov se lahko med seboj razlikujejo. Ti materiale se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Te materiale priskrbi SAP AG in njegova hčerinska podjetja (»SAP skupina«) le v informativne namene, brez kakršnekoli reprezentacije ali jamstva. SAP skupina ni odgovorna za napake ali morebito opuščanje, kar se tiče teh materialov. SAP skupina nosi odgovornost le za produkte in storitve, ki so zavedeni v posebnih izjavah o jamstvu, ki spremljajo takšne produkte in storitve. Nič od tukaj vsebovanega se ne sme tolmačiti kot dodatno jamstvo.