SAP Academy – program jedinstvenog treninga i poslovne prilike u SAP kompaniji

Prilika za mlade u SAP-u

BeogradU 2013. godini SAP je započeo globalnu inicijativu za mlade pod nazivom SAP Sales Academy. Cilj ove inicijative je da odabere najbolje mlade talente iz čitavog sveta kako bi ih obučili i pružili im poslovnu priliku. Sada SAP otvara novi talas SAP Sales Academy programa, a ovoga puta program je otvoren i za srpske studente. Pobednik iz Srbije biće nagrađen intenzivnom devetomesečnom obukom, koja uključuje i tri meseca treninga u Dablinu (Kalifornija). Tokom devetomesečnog programa, polaznici će biti plaćeni i ukoliko budu uspešni na obuci SAP će im pružiti priliku za zaposlnje.

Simon Kaluža, generalni direktor SAP-a za Centralnu i Istočnu Evropu ovim povodom je izjavio: „U SAP kompaniji čvrsto verujemo da je raznolikost više od politike, da je to pametan način poslovanja i ključ održivog razvoja, inovacija i konkurentske prednosti. Zbog tog razloga mi ulažemo u mlade talente, trudimo se da ih okupimo i pružimo im priliku da uče, dok u isto vreme mi učimo od milenijske generacije da bi SAP bolje poslovao u budućnosti.” Online aplikacija otvorena je u Srbiji do 12. marta 2014. godine.

Pozivamo srpske diplomce sa manje od tri godine radnog iskustva da popune online aplikaciju. Sve aplikacije SAP će pažljivo pregledati i tri do pet najboljih kandidata biće pozvano na intervju, na kome će se susresti sa SAP menadžerima i rukovodiocima. Nakon intervjua jedan kandidat biće izabran kao pobednik. Online aplikacije biće otvorene do 12. marta. Očekuje se da će intervjui biti izvedeni sredinom aprila 2014. godine, a da će program početi u junu i avgustu.

„Ukoliko se prijavljujete na Sales Academy program budite spremni da radite naporno i sveobuhvatno razumete poslovanje što je brže moguće – što ste brži u davanju doprinosa novim idejama i pridružite se komunikaciji to bolje. Ukoliko razmišljate da aplicirate – uradite to! Ne nailazi se svaki dan na kompaniju koja je spremna toliko da uloži u vaš uspeh, tako da – ugrabite priliku dok možete”, rekla je Samanta Harberger iz Australije, jedna od prvih sto polaznika SAP Sales Academy programa za mlade.

O SAP AKADEMIJI
Sales Academy je intenzivan, ubrzan program za studente koji su tek diplomirali, a koji podrazumeva šest meseci treninga praćenog i mentorisanog od strane starijih kolega iz prodaje, u gradu gde se nalazi kandidat, uz dodatna tri meseca obuke u učionici u Dablinu (Kalifornija).

Tokom pohađanja visoko strukturisanog programa, studenti će se fokusirati na osnove poslovanja čime će steći čvrstu osnovu za profesiju prodavca. Veštine će biti razvijane na osnovu SAP prodajne metodologije, tehnikama koje se baziraju na vrednostima, prezentovanju, ugovaranju, pregovaračkim veštinama i SAP rešenjima. Studenti će takođe imati priliku da razviju i prikažu ključne veštine upravljanja projektima, razumevanja poslovanja, efikasnog timskog rada, komunikacije na nivou izvršioca, kao i SAP vrednosti. Nakon uspešno završenog programa i pozitivne evaluacije od strane SAP mentora i menadžera, studenti će dobiti priliku da se direktono uključe u SAP prodajnu organizaciju.

O KOMPANIJI SAP
Kao tržišni lider na polju poslovnog softvera, SAP (NYSE: SAP) pomaže kompanijama svih veličina i oblasti poslovanja da rade na bolji način. Od administracije i upravnog odbora, preko skladišta i prodavnice, do stonih i mobilnih uređaja – SAP omogućava ljudima i organizacijama da efikasnije rade zajedno i da poslovni uvid koriste efektivnije kako bi ostali ispred konkurencije. SAP aplikacije i usluge omogućavaju da više od 253.500 korisnika (uključujući korisnike dobijene akvizicijom kompanije Sybase) radi profitabilno, stalno se prilagođava i raste održivo. Za više informacija posetite www.sap.com

Za dodatne infomacije molimo Vas kontaktirajte:

Tina Vidergar: tina.vidergar@sap.com

Đorđe Talević: d.talevic@sap.com