>

Perspektiivin muutos – työntekijöiden sitouttamisesta työntekijäkokemukseen

Blogi — Työntekijöiden sitouttaminen on saanut paljon huomiota viimeisten 30 vuoden aikana sekä akateemisessa kirjallisuudessa että liike-elämässä. Sitoutuneet työntekijät ovat kriittinen osa yrityksen menestystä, koska sitoutuminen näkyy...

Lue lisää

Tutkimuksen mukaan työntekijöiden digitaalisiin taitoihin investoivat yritykset kasvavat nopeimmin

Digitaaliseen kehitykseen panostavat johtajat odottavat 23 % nopeampaa liikevaihdon kasvua muihin johtajiin verrattuna. 80 % näistä johtajista sanoo, että digitaaliseen muutokseen tähtäävät ponnistelut ovat lisänneet kannattavuutta. Muista johtajista tämän toteaa 53 prosenttia. 64 % laajoja digitaalisia hankkeita toteuttaneista johtajista sanoo työntekijöidensä olevan sitoutuneempia.

Lue lisää

SAP:n tekoälyteknologia estää puolueellisuuden ja syrjinnän rekrytoinnissa

SAP:n uuden tekoälyteknologian avulla yritykset voivat havaita ja eliminoida puolueellisen ja syrjivän päätöksenteon läpi koko henkilöstön elinkaaren aina rekrytoinnista urakehitykseen asti. Yritykset voivat lisätä henkilöstövalinnan prosessien objektiivisuutta ja tehostaa parhaiden kandidaattien löytämistä eri tehtäviin sukupuolesta, iästä tai kansallisesta alkuperästä riippumatta.

Lue lisää

Ei enempää kohteita ladata

Ei enempää kohteita ladata

Seuraa SAP-uutisia