>

Miten uuden pilvipohjaisen HR-alustan käyttöönotto mahdollisti Metsolle modernien HR-prosessien ja työkalujen rakentamisen kansainvälistä kasvua tukemaan?

Artikkeli — Henkilöstöhallinto modernisoitiin 10 kuukauden aikana kerralla 52 maassa, joissa työskentelee 14 000 ihmistä. Metson aiemmin käyttämä, perinteinen HR-ratkaisu korvattiin uudella pilvipohjaisella ratkaisulla, koska yhtiö halusi vähentää...

Lue lisää

SAP:n tekoälyteknologia estää puolueellisuuden ja syrjinnän rekrytoinnissa

SAP:n uuden tekoälyteknologian avulla yritykset voivat havaita ja eliminoida puolueellisen ja syrjivän päätöksenteon läpi koko henkilöstön elinkaaren aina rekrytoinnista urakehitykseen asti. Yritykset voivat lisätä henkilöstövalinnan prosessien objektiivisuutta ja tehostaa parhaiden kandidaattien löytämistä eri tehtäviin sukupuolesta, iästä tai kansallisesta alkuperästä riippumatta.

Lue lisää

Pasafin SAP:n kumppaniksi Suomessa

Ohjelmistoyhtiö SAP ja henkilöstöhallinnon tietotekniikkaratkaisuja toimittava Pasafin Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen Suomessa. Sopimuksen mukaan Pasafin toimii jatkossa SAP SuccessFactors -ratkaisujen jälleenmyynti- ja implementointikumppanina. SAP SuccessFactors on SAP:n pilvipohjainen henkilöstöhallinnon sovelluskokonaisuus.

Lue lisää

Ei enempää kohteita ladata

Ei enempää kohteita ladata

Seuraa SAP-uutisia