SAP TechEd ’04 največja tehnološka konferenca o inovaciji leta SAP NetWeaver

SAP AG je oznanil program svoje največje letne tehnološke konference SAP TechEd ’04.

LjubljanaKonferenca bo združila tehnološke strokovnjake, razvijalce, svetovalce, SAP-jeve partnerje in vodje informatike v podjetjih in govorila o orodjih in informacijski infrastrukturi, ki omogoča spremembe in rast poslovanja. SAP TechEd se bo od 12. do 14. oktobra dogajala v nemškem Muenchenu. SAP TechEd ’04 je organiziran sicer še v ameriškem San Diegu, indijskem Bangalore, in Tokio, na Japonskem.

SAP TechEd ’04 bo veliki finale SAP-jeve svetovne turneje SAP NetWeaver po petdesetih mestih sveta, ki se je v marcu ustavila tudi v Ljubljani. SAP je na njej trgu predstavil svojo inovacijo – aplikativno in tehnološko platformo SAP NetWeaver in pomagal podjetjem razumeti in izrabiti poslovne koristi s pomočjo odprte in integracijske platforme. Turneja, ki je na koncu potekala kar v 70-ih svetovnih mestih, se bo končala z največjo SAP-jevo tehnološko konferenco za SAP-jeve stranke, partnerje in druge IT strokovnjake.

Glavne teme SAP TechEd-a bodo vključevale predstavitve vodilnih SAP-ja, Shai Agassija, Leo Apothekerja in Petra Zenckeja, ki bodo predstavili SAP-jevo vizijo o tehnološkem razvoju. Za več kot 5000 obiskovalcev bo na voljo več kot 300 izobraževalnih predavanj, ki bodo govorile o vodenju poslovnih procesov, spletnih storitvah, storitveni arhitekturi, razvijanju na Linuxu in Javi. SAP bo predstavil tudi nove tehnološke inovacije, kot so rešitve za upravljanje z glavnimi podatki in SAP xApps aplikacije.

„Od letos dalje so vse rešitve dobile dodatno moč, saj tečejo na novi tehnološki platformi SAP NetWeaver,“ je dejal Shai Agassi, član izvršnega odbora pri SAP. „SAP TechEd ponuja najboljše priložnosti za potencialne partnerje, stranke in razvijalce, da razumejo SAP-jevo strategijo in kako se le-ta vkljaplja v njihovo IT okolje in omogoča razvoj proti ESA (Enterprise Services Architecture).“