CRM podjetje leta 2005 je nemški SAP

Frost & Sullivan je podelil nagrado nemškemu ponudniku programske opreme SAP-ju kot priznanje njihovim iniciativam za uspeh na svetovnem trgu rešitev CRM v letu 2004.

LjubljanaSvetovalno podjetje Frost & Sullivan vsako leto podeljuje svojo nagrado „Company of the Year Award“ podjetju, ki je dosegel zavidljive rezultate na posameznem področju, kot npr. poslovanje, konkurenčna strategija in vodilno vlogo v področju. Tako podjetje ima odlično vodenje, nenehno rast ne glede na socialne in ekonomske vplive na lokalnih ali svetovnih trgih. Obenem odlično skrbi za podporo svojim strankam in zmore kombinirati tehnologijo z uspešnimi strateškimi iniciativami.

SAP je v letu 2003 razvil novo verzijo rešitve mySAP Customer Relationship Management (mySAP CRM), ki ponuja posebne funkcionalnosti in je uporabna za 23 panog in okoli 280 zaključenih panožno specifičnih poslovnih procesov.

„SAP-jeva časovna usklajenost in odzivnost sta izjemni,“ je dejal Fred Landis, direktor raziskav pri Frost & Sullivan. „Trendi na trgu narekujejo podjetjem, da se bolj posvetijo uporabi rešitev, ki jim lahko pomagajo do večjih povratkov investicij (RIO). Zato so bili oddelki trženja,prodaje in storitev pod budnim očesom informatikov, ki želijo bolje povezati notranje in zunanje poslovne procese podjetja z primernimi informacijskimi rešitvami.“

SAP si je zagotovil dober položaj, da do konca leta 2005 postane vodilni svetovni ponudnik za CRM rešitev. Osredotoča se na razvoj glede na potrebe podjetij različnih velikosti in panog, pospešuje prodajo, objavlja novosti in motivira svoje zaposlene za doseganje tega cilja, zato SAP upravičeno dobitnik nagrade „2005 CRM Company“.

O rešitvi mySAP™ Customer Relationship Management (mySAP CRM)SAP je z inovacijami presegel tradicionalne funkcionalnosti CRM-ja, dodal svoje strokovno znanje v posamezni panogi in razvil nove standarde, kako se podjetja boljše povežejo s svojimi strankami in partnerji. mySAP™ Customer Relationship Management (mySAP CRM) omogoča najbolj kompleksne funkcionalnosti na trgu, več kot 280 zaključenih poslovnih procesov, ki lahko pokrivajo edinstvene načine poslovanja v več kot 25 panogah. Rešitev, zgrajena na tehnološki platformi SAP NetWeaver pomaga podjetjem bolje izkoristiti investicije v IT, doseči manjše stroške lastništva in nenehno nadgrajevati poslovne proces

Frost & Sullivan
Frost & Sullivan, svetovno svetovalno podjetje, ustanovljeno 1961, sodeluje s svojimi partnerji pri ustvarjanju vrednosti skozi inovativne strategije rasti. Sodelovanje temelji na partnerskem pristopu, kjer Frost & Sullivan izdela panožne raziskave, tržne strategije, svetovanje in izobraževanje za svoje stranke in jim tako pomaga do rasti poslovanja. Ključna prednost predstavlja globalen pristop, ne glede na panogo, trge, tehnologije, ekonomske parametre in demografske dejavnike. Skozi leta je pridobil že več kot 1000 globalnih podjetij in tako je Frost & Sullivan postal vodilno svetovalno podjetje na svetu.