SAP priznan tudi kot vodilni ponudnik med ERP rešitvami za majhna in srednje velika podjetja

LjubljanaŠtudija o ponudnikih ERP rešitev za majhna in srednje velika podjetja, ki jo je izdelalo podjetje Gartner v juliju letos, je ugotovila, da je SAP-jeva rešitve mySAP All-in-One vodilna v kvadrantu ERP rešitev za majhna in srednje velika podjetja. Z več kot 6500 strankami, ki jih je SAP s svojimi partnerji pridobil po vsem svetu, je prav rešitev mySAP All-in-One ključnega pomena tudi za SAP-jevo rast na trgu ponudnikov IT rešitev za majhna in srednje velika (SMB) podjetja.

Po navedbah Gartnerja, so vodilni tisti ponudniki, ki se lahko pokažejo delujoče rešitve danes, imajo jasno tržno strategijo za prihodnost in zmorejo aktivo ohranjati svoj položaj na trgu. Študijo si lahko ogledate na www.sap.com/solutions/smb.

»SAP, skupaj s partnerji lahko na trg ponudimo edinstveno rešitev mySAP All-in-One za poslovanje majhnih in srednje velikih podjetij v različnih panogah. Prav v tem je naša prednost pred tekmeci, saj imamo na tem področju več kot 30 let izkušenj. Rešitev pa je oblikovana na najboljših praksah v več kot 50 državah sveta«, je povedala Dona Troy, direktorica oddelka Global SME v SAP-ju. »Imamo odlično vizijo za rast našega deleža na tem pomembnem trgu pa tudi obsežen portfolio rešitev, ki so cenovno ugodne in obenem učinkovite«

SAP v Sloveniji ponuja s svojimi partnerji Sapphir, itelligence, S&T Hermes Plus in Comland ponuja 6 mySAP All-in-One rešitev, ki so prilagojena za poslovanje slovenskih podjetij. Med podjetji, ki danes uporabljajo to rešitev je tudi znano podjetje Akrapovič. Njihovo zgodbo o uspehu in ponudbi v Sloveniji si lahko ogledate na http://www.sap.com/slovenia/solutions/smb/allinone/index.aspx.

»Za nas je pomembno, da lahko tudi slovenskim podjetjem ponudimo odlične SAP-jeve rešitve, ki jih uporabljajo uspešna podjetja v tujini. Če želijo podjetja biti konkurenčna, je pomembno, da imajo informacijski sistem, ki nemoteno podpira njihovo poslovanje« je dejal Pavel Car, direktor SAP-jeve podružnice v Sloveniji. »Za naše uporabnike je dobro poskrbljeno, saj SAP skrbi za nenehno nadgrajevanje svojih rešitev z najboljšimi praksami. To se kaže v novih verzijah, ki ne potrebujejo novih nastavitev in dodatnih mesecev uvajanja pri strankah.«

Nova zgodba o uspehu majhnega slovenskega podjetja, ki je vpeljalo SAP-jevo rešitev v le 3 mesecih, bo poleg vseh rešitev mySAP All-in-One, predstavljena na enodnevnem dogodku SAP SMB FORUM, ki bo potekal 11. oktobra, 2005 v Ljubljani.

Rešitve mySAP All-in-One temeljijo na najboljših praksah posamezne panoge, ki majhnim in srednje velikim podjetjem zagotavljajo cenovno ugodno informacijsko rešitev z možnostjo nadgradnje katerekoli druge SAP-jeve rešitev glede na potrebe poslovanja. mySAP All-in-One je podprta s strani SAP-ja in partnerjev kot paketna rešitev za dogovorjeno ceno in dnevi uvajanja, vendar je prilagodljiva glede na potrebe in želje strank.