SAP podelil licenco za izobraževalni center podjetjema S&T Slovenija in Avtenta.si

SAP ničesar ne prepušča naključju in tako tudi svoje poslovne partnerje izbira na podlagi strogih kriterijev strokovnosti in uspešnosti. S&T Slovenija, slovenski predstavnik skupine S&T in podjetje za sistemske integracije ter poslovne rešitve Avtenta.si, sta na podlagi dolgoletnega sodelovanja s podjetjem SAP, strokovnosti svojih zaposlenih in jasnih vizij prihodnosti pridobila status certificiranega izobraževalnega centera za poslovne programske rešitve podjetja SAP in naziv SAP Education Partner.

LjubljanaV vrhunsko opremljenih izobraževalnih centrih bodo SAP-jevi strokovnjaki redno pripravljali nove strokovne tečaje, podjetji S&T Slovenija in Avtenta.si pa bosta izvajali standardna
SAP-izobraževanja za končne uporabnike celotne strukture SAP-jevih rešitev, od logistike in financ do upravljanja s kadri.

Odprtje SAP-jevih izobraževalnih centrov je logični korak v razvoju podjetij S&T Slovenija in Avtente. Podjetji že več let izvajata različna izobraževanja uporabnikov in sta v tem času pridobili tudi pomembne izkušnje v organizaciji, trženju in mednarodnem izobraževanju. Kot certificirana izobraževalna centra za poslovne rešitve SAP bosta podjetji organizirali tečaje za projektne time, končne uporabnike in končno tudi za SAP Partnerje ter svetovalce, ki pa se bodo prilagajali potrebam posameznih strank. Tovrstna izobraževanja so bila doslej na voljo izključno v tujini.

Tečaji bodo namenjeni tako osveževanju osvojenega znanja, kot tudi poglobljenemu izobraževanju, ki partnerjem omogoča učinkovitejše izkoriščanje nameščenega poslovnega informacijskega sistema.