SAP FORUM ’07: Poslovanje s hitrostjo sprememb

4. in 5. oktobra bo SAP FORUM ’07 v hotelu Golf na Bledu letos že petič postaja SAP WORLD TOUR-a v Sloveniji

Ljubljana, BledSAP FORUM ’07 je letna SAP-jeva konferenca, kjer se srečajo predstavniki velikih, majhnih in srednjih podjetij iz vse Slovenije, da bi odkrili kako prave IT rešitve izkoristiti za uspešno poslovanje s hitrostjo sprememb. V preteklih letih so nam zaupanje izkazali mnogi dolgoletni poslovni partnerji, branžni analitiki in strokovnjaki ter tako pripomogli, da je dogodek postal ena najpomembnejših IT konferenc pri nas.

Pod geslom »Poslovanje s hitrostjo sprememb« bodo na dogodku predstavljene najaktualnejše SAP-jeve novosti, strokovnjaki vam bodo postregli z uporabnimi poslovnimi nasveti, imeli boste priložnost iz prve roke spoznati najboljše primere iz prakse ter hkrati uživati v pestrem zabavnem programu.

Rdeča nit dogodka je vse bolj znano dejstvo, da lahko le z najboljšo in brezhibno opremo suvereno dosegamo cilje in ostajamo konkurenčno prilagodljivi, ne glede na ekonomske okoliščine v katerih podjetje posluje, doma ali v tujini. V času dogodka smo za vas pripravili okroglo mizo na temo prilagajanja hitrim spremembam poslovanja, ki jo bo skupaj z zanimivimi gosti vodil Matjaž Sušnik, urednik revije Sistemi. Prav tako se boste lahko udeležili tudi štirih glavnih in več kot 30 obstranskih predavanj v treh vzporednih linijah: SAP-jeve rešitve in storitve, Primeri iz prakse naših strank in Rešitve naših partnerjev za manjša in srednje velika podjetja.

SAP-jev poslovni program podpira ambicije majhnih in srednje velikih podjetij, zato vsem, ki želite postati veliki, ponujamo odlično priložnost, da na Bledu v le dveh dneh izberete najboljšo in vašemu podjetju prilagojeno rešitev. SAP-jevi strokovnjaki in partnerji so prepričani, da se z znanjem, ki si ga pridobite na predavanjih o aktualnih temah, lažje in predvsem hitreje prilagodite hitrim poslovnim spremembam.

Da bi se vaše podjetje na konferenci lahko predstavilo ciljnim javnostim kot verodostojen partner in pomemben igralec na slovenskem trgu IT rešitev, smo za vas pripravili 3 različne možnosti pokroviteljstva: Pristopnina (ki omogoča le osnovno sodelovanje na dogodku), Sponzor (če podjetje želi sodelovanje nadgraditi s predavanji) in Glavni sponzor (ekskluzivno sodelovanje). Za več informacij kontaktirajte Alenko P. Vogelnik (alenka.vogelnik@sap.com).

Prijava na letošnji SAP FORUM ’07 je odprta. Kotizacija za predprijave oddane do vključno 12. septembra znaša 190 € (DDV vključen), za prijavo med 13. septembrom in 3. oktobrom pa boste odšteli 240 € (DDV vključen). V času konference vam ponujamo tudi možnost namestitve po nižjih cenah v hotelih Golf in Toplice. Prijave na SAP FORUM ’07 zbiramo preko spletne spletne prijavnice, obenem pa vas prosim, da nam hkrati posredujete tudi rezervacijo vaše sobe.
Za ažurne informacije o samem dogodku, podroben opis programa in posebne promocijske nagrade redno spremljajte spletno stran www.sapforum.si.

Veselimo se vašega obiska na Bledu!