LinkedIn ter SAP združila moči

Družba SAP AG ter največje spletno poslovno omrežje LinkedIn sta objavili marketinško sodelovanje, ki bo SAP-jevim partnerjem pomagalo hitreje sprejemati in izrabljati vse prednosti tehnologij spleta 2.0. Več kot 140.000 SAP specialistov že uporablja storitve spletnega portala LinkedIn, napredne metode iskanja svetovalcev z ustreznimi znanji pa bodo predvsem majhnim in srednje velikim podjetjem pomagale do ustreznih talentov.

LjubljanaSAP-jevi partnerji bodo deležni posebne ponudbe spletne rešitve LinkedIn Recruiter Basic Starter Package, ki bo prilagojena iskanju kadrov na medmrežju, natančneje v poslovnem omrežju LinkedIn. Programska oprema omogoča individualno prilagajanje vrste lastnosti, ki jih iščejo zaposlovalci pri kandidatih, LinkedIn Recruiter pa omogoča tudi enostavno vzpostavljanje kontaktov s potencialnimi kandidati za nova delovna mesta. Programski paket vsebuje še aplikacijo LinkedIn Jobs Network, ki skrbi za oglaševanje in promocijo novih delovnih mest med člani omrežja LinkedIn.

SAP partnerji, ki se odločijo uporabljati rešitev LinkedIn Recruiter Basic Starter Package, bodo prejeli možnost dostopa do uporabnikov s specialističnimi znanji ter bodo lahko občutno zmanjšali stroške iskanja kandidatov preko agencij ter časa za intervjuje. Dodatno pa ponudba obsega še naslednje prednosti:

  • natančnejše iskanje ljudi z znanji v omrežju LinkedIn, iskanje kandidatov po regijah
  • dostop do večjega števila kandidatov (ne zgolj aktivnih iskalcev zaposlitve)
  • optimizirano iskanje SAP talentov s specifičnimi znanji, prilagojen vmesnik iskalnika
  • možnost vzpostavitve neposrednega stika s kandidati, brez posrednikov
  • napredna orodja za iskanje podatkov o kandidatih

„Veselimo se novega sodelovanja, saj je SAP prvo podjetje s programsko opremo, ki z nami sodeluje na tovrsten način. Postali smo del SAP ekosistema in bomo svojim članom ter SAP-jevim partnerjem nudili napredne spletne kadrovske rešitve, ki jih po svetu uporablja že več kot tisoč podjetij,“ je povedal direktor področja prodaje pri družbi LinkedIn Brian Frank.

„Vedno iščemo nove načine, ki bodo predstavljali dodano vrednost našim uporabnikom in njihovemu poslovanju,“ je povedal podpredsednik oddelka za majhna in srednje velika podjetja pri družbi SAP, Pat Hume. Nadaljeval je: „Sodelovanje z LinkedIn našim partnerjem bistveno olajša iskanje ustreznih kadrov s specifičnimi SAP znanji ter profili. Rešitev LinkedIn je zelo robustna in postreže z natančnimi rezultati, kar je pri iskanju bodočih sodelavcev vsekakor prednost.“

SAP in LinkedIn sicer strateško sodelujeta že od oktobra 2008, ko je podjetje SAP Ventures, sestrsko podjetje SAP AG, investiralo v družbo LinkedIn Corporation.

www.sap.com

Dodatne informacije za medije:
Urša Mihajlovič
SAP d.o.o.
telefon: 01 5881 249