SAP HANA na voljo strankam po vsem svetu

LjubljanaKorporacija SAP je danes najavila splošno dobavljivost rešitev SAP HANA po vsem svetu. Gre za novo generacijo rešitev s področja poslovne analitike, ki s pomočjo tehnologije računalništva v pomnilniku, poimenovane SAP In-Memory, podjetjem omogočajo poslovanje v realnem času. Medtronic, vodilno podjetje pri razvoju tehnologij za uporabo v medicini, prisega na zmogljivosti SAP HANA, med podjetji, ki že uporabljajo omenjene rešitve, pa so tudi Coca-Cola, Hilti, MAN Group, Mitsui, Nikon in druga.

Napredna poslovna rešitev SAP HANA je bila javnosti prvič predstavljena lani novembra, pri SAP-ju pa so držali obljubo in jo danes naredili globalno dostopno. SAP HANA podjetjem omogoča boljši vpogled v lastno poslovanje, saj premore napredne analitične rešitve ter nove aplikacije, ki rešujejo aktualne poslovne izzive. Doslej nepredstavljive zmogljivosti so zahvaljujoč poenostavitvam omogočile tudi hitro vpeljavo te stroškovno izredno učinkovite tehnologije.

Rešitev SAP HANA je moč v poslovanje podjetij vpeljati brez prekinitev in motenj obstoječih sistemov IT. Dodatno SAP HANA pripomore k optimizaciji teh sistemov, saj njene zmogljivosti lahko nadomestijo nekatere klasične gradnike. Veliko strank podjetja SAP tako že načrtuje uporabo SAP HANA, s katero bodo nadomestila različne rešitve proizvajalca Oracle.

“Splošna dostopnost SAP HANA je pomemben mejnik tako za nas kot naše stranke. Verjamemo, da bo SAP HANA v prihodnje srce vseh naših rešitev ter bo poskrbela za t. i. intelektualno prenovo poslovnih rešitev. Na konferenci SAPPHIRE so stranke s praktičnimi primeri že pokazale fenomenalne prednosti SAP HANA, zato se skupaj z njimi veselimo nadaljnjega inoviranja in razvoja nove generacije poslovnih aplikacij,” je povedal član uprave družbe SAP dr. Vishal Sikka.

www.sap.si

Dodatne informacije za medije:
Urša Mihajlovič
SAP d.o.o.
telefon: 01 5881 249

O SAP AG
Podjetje SAP AG, je vodilni svetovni ponudnik poslovne programske opreme(*), saj ponuja aplikacije in storitve, ki omogočajo podjetjem vseh velikosti v več kot 25 panogah kar najboljšo podporo poslovanju. Podjetje z več kot 109.000 strankami v več kot 120 državah je uvrščeno na več svetovnih borz, med drugim tudi Frankfurtsko borzo in NYSE pod geslom „SAP“. (Za več informacij obiščite www.sap.com)

(*) SAP je poslovno programsko opremo definiral kot povezavo med aplikacijo za upravljanje virov podjetja in povezanimi aplikacijami.

Vse izjave v tem dokumentu, ki niso zgodovinska dejstva, so napovedi, kot je definirano v zakonu U.S. Private Securities Litigation Reform Act iz leta 1995. Besede, kot so „predvidevati“, „verjeti“, „oceniti“, „pričakovati“, „napovedati“, „predvideti“, „nameravati“, „mogoče“, „planirati“, „načrtovati“, „napovedati“, „naj bi“, „bo“ ter podobni izrazi, ki so v povezavi z SAP-jem, definirajo takšne napovedi. SAP ne prevzema nobene odgovornosti za javno posodabljanje ali revizijo perspektivnih izjav. Vse perspektivne izjave so predmet različnih tveganj in negotovosti, ki bi lahko povzročile, da bi se dejanski rezultati razlikovali od pričakovanj. Dejavniki, ki bi lahko vplivali na SAP-jeve prihodnje finančne rezultate, so bolj podrobno predstavljeni v SAP-jevih dopisih pri ameriški Komisiji za vrednostne papirje (U.S. Securities and Exchange Commission – SEC), vključno z SAP-jevim zadnjim letnim poročilom na obrazcu 20-F. Bralce pozivamo, naj se ne zanašajo preveč na te napovedi, ki veljajo samo na datum njihove izdaj.

Copyright 2011 SAP AG. Vse pravice pridržane.

Noben del te publikacije se ne sme reproducirati ali prenašati v kakršnikoli obliki za katerikoli namen brez posebnega dovoljenja SAP AG in SAP d.o.o. Informacije, ki se nahajajo tukaj, se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Nekateri programski produkti, ki jih trži SAP AG in njegovi distributerji, vsebujejo zakonsko zaščitene komponente drugih proizvajalcev programske opreme. SAP, R/3, mySAP, mySAP.com, xApps, xApp, SAP NetWeaver, Duet, PartnerEdge in ostali SAP produkti ter storitve, ki so omenjeni v tem dokumentu, so zaščitni ali registrirani zaščitni znaki SAP AG v Nemčiji in v številnih drugih državah po vsem svetu. Vsi ostala imena produktov ali storitev so zaščitni znaki njihovih lastnih podjetij. Podatki, ki jih vsebuje ta dokument, služijo le v informativne namene. Nacionalne specifikacije produktov se lahko med seboj razlikujejo. Ti materiale se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Te materiale priskrbi SAP AG in njegova hčerinska podjetja (»SAP skupina«) le v informativne namene, brez kakršnekoli reprezentacije ali jamstva. SAP skupina ni odgovorna za napake ali morebitno opuščanje, kar se tiče teh materialov. SAP skupina nosi odgovornost le za produkte in storitve, ki so zavedeni v posebnih izjavah o jamstvu, ki spremljajo takšne produkte in storitve. Nič od tukaj vsebovanega se ne sme tolmačiti kot dodatno jamstvo.