SAP imenovao novog regionalnog direktora

April 17, 2013 od SAP News 0

Vojislav Genić imenovan za novog generalnog direktora SAP-a za Jugoistočnu Evropu

BeogradVojislav Genić, direktor kompanije SAP za region Zapadnog Balkana, postavljen je za novog generalnog direktora regiona Jugoistočne Evrope. Nova funkcija podrazumeva odgovornost za poslovanje kompanije na tržištima Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Bugarske, Rumunije i Albanije. Zahvaljujući značajnom iskustvu, stručnosti i rezultatima ostvarenim u dosadašnjem radu, Genić će istovremeno obavljati kako novu, tako i svoju dosadašnju funkciju. Na novoj poziciji, Vojislav Genić zamenio je Simona Kalužu, koji je postavljen za generalnog direktora kompanije SAP za Centralnu i Istočnu Evropu.

„Za mene je velika čast što sam preuzeo ovako odgovornu funkciju. Kao što je poznato SAP je u protekloj godini, kako globalno tako i u našem regionu, postigao izuzetne rezultate i sa pravom očekuje da se uspesi nastave i u narednim godinama. Zbog toga je za mene ova uloga i poslovni i profesionalni izazov, tim pre što je to prvi put u SAP-u da neko iz Srbije dobije ovako odgovornu funkciju u regiji. To je i svojevrsno priznanje za napore našeg tima iz Beograda kao i za rezultate koje smo ostvarili u proteklih nekoliko godina“, rekao je Vojislav Genić, novopostavljeni direktor SAP za Jugoistočnu Evropu.

Simon Kaluža, novi generalni direktor SAP-a za Centralnu i Istočnu Evropu, kome će Vojislav Genić direktno odgovarati za svoj rad, povodom postavljenja Genića na novu funkciju je izjavio:

Vojislav Genić se pridružio SAP-u pre godinu dana, za kratko vreme postigao izvanredne rezultate i pokazao da može da vodi tim ka uspehu. Imam puno poverenje da će dokazati to isto i na poziciji generalnog direktora za Jugoistočnu Evropu. Među njegovim brojnim izuzetnim kvalitetima ističe se iskustvo u prodaji koje mu omogućava da u kontinuitetu održava trend rasta. Vojislav Genić je lider sa vizijom i potpuno sam ubeđen da će biti uspešan u svojoj novoj ulozi”.

Vojislav Genić poseduje dugogodišnje internacionalno iskustvo u rukovođenju IT kompanijama u raznim segmentima IT business-a. Nakon uspešnog rada u tim kompanijama, SAP-u se priključio doprinoseći unapređenju poslovanja i promovišući najnovije IT trendove, ujedno nastavljajući svoj lični i profesionalni razvoj.

Kontakt:

Đorđe Talević

Marketing menadžer

SAP West Balkans d.o.o.

Omladinskih brigada 88b,

Airport City 1500, 11070 Beograd, Srbija

T: + 381 11 35 36 900

E: d.talevic@sap.com

www.sap.com/westbalkans