SAP Forum konferencija u junu u Beogradu

BeogradKompanije SAP, tržišni lider u oblasti poslovnog aplikativnog softvera najavila je danas konferenciju SAP Forum, koja će se održati 13.juna 2012. u Pozorištu na Terazijama u Beogradu.

Na ovogodišnjem SAP Forumu posetioci će imati pšriliku da čuju veoma zanimljiva izlaganja, a među najvažnijima biće studije slučaja koje će prezentovati sami SAP korisnici, Poreska uprava Srbije i kompanije Rudnap grupa i Komercijalna banka, koje će na svojim primerima pokazati kako im je SAP pomogao da optimalizuju poslovanje, da rade efikasnije i smanje troškove. Biće reči i o tome kako je SAP ovim organizacijama omogućio da bolje upravljaju finansijama, ljudskim resursima, da imaju bolji uvid u celokupno poslovanje kroz izveštaje u realnom vremenu, odnosno kako su im SAP rešenja omogućila pravovremeni i precizan uvid u najvažnije delove ili celokupno poslovanje.

Tokom konferencije prisutni će, od vodećih SAP stručnjaka, moći da čuju kako SAP kroz pomoć kompanijama da povećaju efikasnost i produktivnost, može da pomogne celokupnoj privredi da radi bolje. Takođe će biti reči o tome kako SAP institucijama i organima državne uprave omogućava da efikasnije upravljaju budžetima, odnosno novcem poreskih obveznika.

Posebno zanimljiv deo na SAP Forumu biće okrugli sto za finansijske direktore na kome će učestvovati SAP korisnici (Grad Beograd, PTT Srbija, Carlsberg, Direct Group, Tarkett), ekonomski analitičari iz medija. Finansijski direktori navedenih kompanija razgovaraće o upravljanju troškovima i prihodima, planiranju likvidnosti, analizi proftiabilnosti i budžetiranju u aktuelnim privrednim uslovima.

Pored navednog, tokom SAP Foruma profesor dr Dragan Đuričin predstaviće makroekonomsku analizu za Srbiju i region i govoriće o očkivanim ekonomskim kretanjima u narednom periodu.

Takođe, Gartner će predstaviti najnovije trendovi i aktuelnu raspodelu tržišnog učešća u segmentu poslovnih softverskih aplikacija, rešenja za mobilne uređaje, biznis analitike, in-memory rešenja i baza.

SAP Forum je najveći godišnji događaj za korisnike koji kompanija SAP organizuje. Očekuje se da će ove godine na SAP Forumu učestvovati oko 400 najviših rukovodilaca najvećih i najuspešnijih srpskih preduzeća, predstavnika državne uprave, SAP korisnika i partnera, kao i predstavnika medija.

Za više informacija o SAP Forum konferenciji i mogućnostima za registraciju, molimo Vas, posetite: www.sap.com/westbalkans/about/events/forum12.

O KOMPANIJI SAP

Kao tržišni lider na polju poslovnog softvera, SAP (NYSE: SAP) pomaže kompanijama svih veličina i oblasti poslovanja da rade na bolji način. Od administracije i upravnog odbora, preko skladišta i prodavnice, do stonih i mobilnih uređaja – SAP omogućava ljudima i organizacijama da efikasnije rade zajedno i da poslovni uvid koriste efektivnije kako bi ostali ispred konkurencije. SAP aplikacije i usluge omogućavaju da više od 183.000 korisnika (uključujući korisnike dobijene akvizicijom kompanije Sybase) radi profitabilno, stalno se prilagođava i raste održivo. Više informacija potražite na www.sap.com

Kontakt:

Đorđe Talević

Marketing Manager, SAP West Balkans d.o.o.

Omladinskih brigada 88b, Airport City 1500, 11070 Beograd, Srbija

T: + 381 11 35 36 900

E: d.talevic@sap.com

www.sap.com/westbalkans